VIAJEROS DEL CARRUSEL

Aquests viatgers tan especials, la tortuga, l’elefant, el cangur, el lleó, el cigne, el burro,... estan inspirats en els personatges de la suite, El carnestoltes dels animals, de Camile Saint Saëns. Combinant música en directe, teatre visual, clown i titelles autòmats, s’expliquen petites històries plenes d’humor i emoció, que parlen del món fantàstic que envolta els carrusels, que connecta intensament amb l’imaginari dels infants.

Sonen en directe les primeres notes, es descriuen els diferents animals que, de sobte, apareixeran a escena per entrar a l’aventura! El titellaire serà l’encarregat de rebre’ls i portar-los al carrusel, perquè participin en un viatge inoblidable i fascinant.

Ángeles de Trapo és una companyia especialitzada en teatre de titelles, que va néixer el 1981, a Uruguai, de la mà de Iolanda Atalla i Julio Gallo. Resideix a Espanya des del 2003. Ha estat reconeguda i elogiada pel nivell professional dels seus espectacles. Els seus muntatges, creats per Julio Gallo, llicenciat per l’Escola de Belles Arts de Montevideo, han girat per Espanya, Brasil, Suècia i França i han estat molt ben reconeguts per la crítica.

 

viajeros del carrusel

ABRIL

TERRASSA - Centre Cultural - 15
SABADELL - CC Can Rull - 16
RUBÍ - La Sala - 17