UN LLENÇOL D’ESTELS

De la mà de Pep López, neix aquest espectacle de cançons, amb contes curts, on s’uneixen la poesia, els jocs de paraules, la música, els dibuixos animats i l’aplicació de Noves Tecnologies. El repertori és format de diversos estils que acosten al jazz i el swing, el funk, la cançó d’autor, les balades o el cabaret literari.

És un espectacle pensat des de la perspectiva dels infants, tenint en compte els seus interessos, per escoltar i cantar, amb música en directe i amb un recolzament visual engrescador com el dibuix animat. Acull la diversitat i vol afavorir la integració, motivant actituds d’acostament a través de la cançó, la imatge, la llengua i la cultura...i mil i una aventures... Amb aquesta obra, Pep López cerca captar l’atenció dels nens i nenes per a transmetre, a través de la música, la imatge i la poesia, reflexió social i educació en valors.

Una nit d’estiu, la Berta i el seu pare passegen per la platja amb la intenció de veure una pluja d’estels. Aquella passejada esdevindrà un moment màgic ple de poesia i un munt d’històries...

Premi ARC 2004 i menció de la Universitat mexicana de Guadalajara.

 

Un llençol d’estels

MAIG

TERRASSA - Auditori Municipal - 12, 13, 14