PINGÜIN

Periferia Teatro, companyia especialitzada en teatre de titelles per a nens i nenes des dels seus inicis, l’any 1989, porta a escena, de nou, aquest deliciós muntatge.

Ens presenten la família Pingüín, que viu al pol sud en bona harmonia. El pare pingüí, al matí pesca i a la tarda s’encarrega de la casa, la mare pingüí al matí fa la feina de la casa i a la tarda pesca, i el petit Babau fa el que més li agrada, menja i juga durant tot el dia. Però, alerta, aquesta placidesa està a punt de ser trasbalsada... Avui els pares han dit a Babau que tindrà un germanet! Aquesta inesperada notícia el posarà en una situació difícil. Compartir l’afecte i el temps dels pares no serà fàcil, però aviat s’adonarà que ha guanyat un amic per sempre.

L’obra tracta amb molt d’humor escenes de la vida quotidiana entre pares i fills i posa sobre la taula, d’una manera propera i senzilla, una situació difícil per als infants: l’arribada d’un nou membre a la família.

Premi al millor espectacle del World Art Festival of Puppets, de Praga. Any 2004. Premi a la millor proposta dramàtica a la Fira de Titelles de Lleida. Any 2000.

 

pingüin

NOVEMBRE

TERRASSA - Auditori Municipal - 25, 26, 27, 28
Teatre Alegria - 17, 18, 19

SABADELL - CC Can Rull - 21