PETITS PRÍNCEPS

Petits Prínceps és un espectacle dedicat a tots els nens del món, als que existeixen físicament i també a tots aquells altres petits que habiten dins l’ànima d’una persona adulta.

A la Clara li agrada badar i taral·lejar melodies, fer pampallugues amb les mans i deixar-se endur onades amunt, onades avall. La Clara juga, balla, somnia i creix de la mà de tots aquells que la vulguin acompanyar. A en Marçal li agrada jugar amb instruments de música i posar-se cap per avall. Junts els agrada composar cançons i navegar d’un joc a l’altre sense ordre ni concert. La imaginació es desplega i, a partir d’aquí, tot el que es desitgi pot agafar vida. Fins i tot els bidons que fan de tamboret comencen a moure’s i multiplicar-se enmig del goig i la diversió.

La cia. Mini Mumusic crea un ambient expectant, amb un espectacle multidisciplinari, poètic i sensible, fet a mida per als més petits, que desplega un ventall d’habilitats artístiques: dansa, teatre, música en viu i circ. Entre cançons, jocs i poesia, les escenes es combinen entre si com un trencaclosques i l’infant se submergeix en un món particular, imaginatiu, dolç, espontani i proper. Març

 

petits princeps

MARÇ

TERRASSA - Auditori Municipal - 17, 18, 19, 20
Teatre Alegria - 24, 25, 26

RUBÍ - La Sala - 23

SABADELL - CC Can Rull - 27