OFF WE GO

Off we go és un espectacle en anglès, basat en un concert de cançons i històries elaborades per Pep López i Bernie Armstrong. El material és de creació o extret d’altres produccions ja realitzades, en català o anglès, i que han pogut ser adaptades per la seva facilitat de comprensió o el seu interès didàctic. Pep López engega, amb aquesta producció, una línia nova en les audicions musicals dirigides a infants i joves, amb l’objectiu de donar suport didàctic i pedagògic a l’aprenentatge de la llengua anglesa, mitjançant el recurs engrescador de la cançó i la música.

Pep López és músic i productor d’espectacles destinats especialment al públic familiar i infantil. Les seves produccions han creat un estil únic i són un punt de referència històric per a nous artistes. Obté el Premi ARC 2002 per la seva trajectòria professional en l’apartat d’espectacles familiars i el premi ARC al millor espectacle de públic familiar de l’any 2004.

Les seves produccions han estat presentades en diversos països d’Europa, Amèrica Llatina i, lògicament, per tot Catalunya. És col·laborador, des de l’any 1990, en l’assessorament dels grups de música per a infants al Mercat de Música Viva de Vic i és director musical de diverses edicions del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà del Llobregat.

 

off we go

MAIG

TERRASSA - Centre Cultural - 21