MONS

Inspirat en el treball de l’escriptor i il· lustrador Jimmy Liao, el nou espectacle de Nats Nus ens transporta al nostre interior, ens apropa a aquests mons íntims i imaginats on anem quan les coses no van bé o es torcen, uns mons plens de color, de formes màgiques i insòlites on tot és possible.

Jimmy Liao, escriptor taiwanès, no explica contes sinó històries autèntiques, senzilles i directes. La posada en escena representa a joves i adults que encara conserven l ’infant dins seu i inventen mons per amagar-se quan la realitat és massa dura. Els personatges es mouran en mons estranys, plens de colors i fantasia, on trobaran muntanyes de roba animades, boscos d’arbres, escales al cel, personatges alats, gespa i flors, coreografies infinites amb cadires,…

La companyia ha rebut guardons com el Premi Ciutat de Barcelona el 2009 o el Premi Nacional de Dansa de Catalunya el 2010.

Amb aquest espectacle, l’àrea infantil de la companyia Nats Nus, amb el nom de MONS dansa i educació, engega una nova etapa, per a desplegar reptes, il·lusions i mirades en la dansa per als infants.

mons

FEBRER

TERRASSA - Auditori Municipal - 19, 20