MINUTS

En Marcel Gros, el pallasso de prop, sorprenent, íntim i poètic, mostra un conjunt de petites històries que es barregen i es confonen en un escenari que esdevé, així, un oasi fet a mida entre la il·lusió i la realitat.

El pallasso es presenta com un trobador de petites coses, buscador de moments i col·leccionista de minuts, jugant amb les paraules, els objectes i el públic.

Minuts és un espectacle original, ple de sensibilitat, bestiesa i innocència, un viatge en el temps i l’espai sense moure’ns de lloc... imagina com... Tic tac... tic tac... mica en mica... a poc a poc....

Tot es capgira sota la mirada del pallasso, que ara disposa d’uns minuts per compartir.

Marcel Gros és un dels grans pallassos actuals. Pallasso de paraula, però també pallasso visual. Mestre del joc escènic, de la manipulació d’objectes i de la paraula intel·ligent, fa somriure i riure, sorprèn i fa pensar, i té la gran capacitat d’establir comunió amb els infants.

Espectacle recomanat per la comissió artís· tica de la RED (Red Española de Teatros, Auditorios y Festivales de Titularidad Pú· blica). 2014. Gener

 

minuts

GENER

TERRASSA - Centre Cultural - 22
RUBÍ - La Sala - 23
SABADELL - CC Can Rull - 27