LA SIRENETA

La companyia Festuc Teatre, que es va fundar a Lleida l’any 2003 per Íngrid Teixidó i Pere Pàmpols, arran de les seves inquietuds artístiques, porta a escena una versió del conegut conte de Hans Christian Andersen, La sireneta.

La història comença al fons del més blau dels oceans. Existeix una ciutat de nàcar i coral on hi viu el rei tritó amb les seves filles. Entre totes, la més petita és la més bonica i té la veu més meravellosa de tot l’oceà, el seu nom és Ona, però tothom la coneix com la sireneta. Ni la immensitat del mar pot fer que la nostra protagonista se senti atrapada en un aquari. Enamorada del món exterior i d’un bell príncep, farà tot el possible per aconseguir el seu somni, convertir-se en humana.

La música en directe al llarg de l’espectacle acompanya magistralment i reforça les situacions que s’estan vivint: expectació, perill, tendresa, amor,... La posada en escena, àgil i dinàmica, no deixa moments de respir, i manté l’atenció constant del públic. L’espectacle transportarà els menuts a un món ple d’aventures, misteri i fantasia. Amb un lligam molt fort entre la música, la narració i la interpretació, la companyia trasllada l’espectador a una aventura plena de passió i emocions.

 

la sireneta

GENER

TERRASSA - Auditori Municipal - 13, 14, 15, 16