INCERT

Nou espectacle de la companyia terrassenca Circ Pistolet, on es posen en joc les tècniques de circ més actuals i contemporànies, en un escenari de recerca d’una identitat col·lectiva.

Incert parla de la incertesa i el no ser, i del moviment vers el progrés, de l’individual al col·lectiu, del caos a l’ordre, amb afany de creativitat, enginy i construcció d’una situació nova, en essència, millor.

En escena, veiem sis siluetes que recorren l’espai buscant una identitat col·lectiva. El cap als peus, els peus al cap... i un desgavell de textures infinites que es gronxen en la diabòlica roda del món invertit. Són sis ànimes perdudes que deixaran sense alè el públic, en una proposta plena d’acció, moviment i expectació.

Els artistes despleguen un ventall de tècniques de circ, com el quadrant coreà, les verticals, el cèrcol aeri, el contorsionisme i els malabars. I, en un escenari d’investigació i descobriment, posen en joc equilibris acrobàtics en col·lectiu, amb harmonia de moviments, en ocasions suaus i sinuosos, en ocasions secs i contundents, seguint les coreografies, que susciten la mirada artística i el gaudi en tot allò que s’atura, passa i es transforma a l’escenari.

Incert

NOVEMBRE

TERRASSA - Centre Cultural - 18, 20