HISTÒRIES DE JAZZ

La Harpo’s Band és el quintet de jazz que amenitza les nits d’un club anomenat “Black Perry”, a Chicago. Aquest és el punt de partida en el que cinc músics (saxo, trompeta, piano, contrabaix, piano i bateria) interpreten un repertori on repassen diferents estils significatius de la història del jazz: el blues, el dixieland, el swing, el be-bop, el latin-jazz i la fusió.

A partir d’un text dramatitzat i de monòlegs, el cambrer del club ens conta la història de cada un dels músics, i es posa en la pell de diferents personatges per explicar-nos una història que va succeir en aquest local i que va canviar per sempre les vides de tots els que hi eren. Un relat en clau de novel·la negra i humor, amb banda sonora a ritme de jazz.

L’espectacle està estructurat en dues històries, i s’hi presenten totes les característiques i els elements importants del jazz. Hi descobrireu les funcions de cada instrument, assistireu a la creació de cançons i, juntament amb l’actor, gaudireu de les aparicions i actuacions de les diferents formacions musicals que aniran entrant i sortint de l’escenari.

La Harpo’s Band és una formació musical fundada l’any 2000, en la qual l’estil de referència és el jazz de diverses èpoques. Tots els seus espectacles despleguen guió i justificacions argumentals.

 

històries de jazz

MAIG

TERRASSA - Auditori Municipal - 8