FILUMÍ CAÇADOR DE MOSQUITS

De la mà de La Closca, companyia de teatre de titelles, arriba aquesta intrigant aventura. Filumí és un ratpenat lleig, però molt eixerit, que presumeix de ser el millor caçador de mosquits. Una nit, coneix Olívia, una òliba blanca a qui sovint confonen amb un fantasma. Tot divertit, Filumí li explica que a ell també el confonen de vegades… amb un vampir! Tots dos es fan amics i Filumí de seguida li parla de la seva gran debilitat: els mosquits. Li agraden els mosquits grans, petits, forts i esquifits.

Baulina, una preciosa papallona blava, li explica a Olívia que uns mosquits estan atacant les papallones blaves. Olívia decideix demanar ajuda al seu amic caçador de mosquits. Però aquest any, els mosquits són els temuts mosquits tigre!

L’espectacle vol apropar els infants al coneixement dels ratpenats i al seu paper fonamental com a controladors naturals de les poblacions d’insectes, que poden constituir una plaga per als boscos i cultius així com també un perill per a la salut de la població humana.

Filumí caçador de mosquits

DESEMBRE

TERRASSA - Centre Cultural - 11
SABADELL - CC Can Rull - 12