esperit celta

ESPERIT CELTA

Bat” Audicions Musicals ens convida a un passeig per la música tradicional celta. El seu esperit ens envaeix amb melodies i ritmes que ens transporten a altres temps i a terres llunyanes. Farem un recorregut pels països i territoris que encara conserven part del llegat de l’antiga civilització celta: Astúries, Galícia, la Bretanya francesa, Escòcia i Irlanda.

Coneixerem l’explosió d’energia i vitalitat que tenen en comú totes aquestes músiques. Tot i provenir de llocs molt diversos i allunyats entre si, avui dia posseeixen la mateixa força i comparteixen la mateixa màgia, les mateixes arrels d’una cultura atlàntica desapareguda per sempre.

La companyia ens convida, també, a conèixer els instruments que s’utilitzen en cada lloc per mantenir viu aquest esperit: les uillean pipes, els tin i low whistles, el fiddle o violí irlandès, l’acordió , la concertina, el buzuki, la guitarra acústica, les gaites irlandeses, escoceses i gallegues, el bodhran... A mida que aneu sentint la força d’aquestes melodies, us transportareu a èpoques antigues fins a arribar al present i, a través d’elles, gaudireu d’aquest fabulós món, ple d’energia, misteri i màgia!

El grup Bat” Audicions Musicals es va consolidar l’any 1987 i va destacar en la seva tasca pedagògica i divulgativa de la música, portant a terme concerts i audicions per tot Catalunya, Andorra i l’Estat espanyol.

 

 

MAIG

TERRASSA
Auditori Municipal - 5, 6