EL PETIT PRÍNCEP

Aquest espectacle explica la història d’un aviador, que també és el narrador a escena, que a causa d’una avaria al seu motor ha hagut d’aterrar al desert. L’endemà del seu aterratge forçat, una petita veu el desperta, és el Petit Príncep. Perplex per aquesta aparició, l’aviador comença a sentir curiositat per la procedència d’aquesta criatura i va creixent envers ell un lligam d’amistat.

El Petit Príncep visita set astres: l’asteroide del rei, l’asteroide del vanitós, l’asteroide de l’home de negocis, l’asteroide del bevedor, l’asteroide del fanaler, l’asteroide del geògraf, i finalment, la Terra.

A partir de la narració de l’aviador i, a través del viatge del Petit Príncep pel temps i l’espai, se’ns parla de l’amistat, el respecte, l’amor i la vida.

N54 Produccions porta a escena aquest espectacle de teatre, titelles, ombres i projeccions que desplega el món màgic del Petit Príncep en una fantàstica adaptació de l’obra de Saint-Exupéry, un petit llibre amb una gran història, que no envelleix amb el temps i que ens recorda que “l’essencial és invisible als ulls”. L’espectacle manté intacta la curiositat i innocència del personatge que tot ho pregunta i que, amb petites converses però grans aprenentatges, arriba sempre a la mateixa conclusió: “Les persones grans són molt estranyes”.

 

El petit príncep

GENER

TERRASSA - Centre Cultural - 23
RUBÍ - La Sala - 22