El fantÀstic mÀgic d'Oz

De la mà de la companyia Sebastià Vergés, fundada l’any 1910, amb tres generacions de titellaires i una llarga i prestigiosa trajectòria professional, arriba aquest espectacle, una adaptació per a titelles de l’obra El món màgic d’Oz, de Quim Carné, inspirada en el llibre El meravellós màgic d’Oz, de L. Frank Baum.

La Dorothy, un dia de tempesta viatja més enllà de l’Arc de Sant Martí, al país d’Oz, un món diferent ple de fades, menuts i fantasia. Allà coneixerà el veritable valor de l’amistat al costat de l’Espantaocells, el Llenyataire de Llauna i el Lleó Poruc. Junts passaran un munt d’aventures, perseguits per la terrible Bruixa de l’Oest, mentre van a la ciutat Maragda, a la recerca del fantàstic Màgic d’Oz.

La companyia celebra els 50 anys de professió del seu director amb aquest clàssic. Sebastià Vergés Martínez, creatiu i innovador, ha construït un titella català de gran mida, que mou la boca, i presenta aquesta versió musical, divertida i espectacular, de la coneguda història, que es desplega dins d’un gran teatret, amb tres espais diferents. L’obra emfasitza el valor de l’amistat i aborda qüestions com la resolució de problemes en equip, l’acceptació d’un mateix i dels altres, i la superació i el creixement personal.

 

magic Oz

OCTUBRE

TERRASSA - Centre Cultural - 15,16