DOT

Maduixa Teatre porta a escena un sorprenent espectacle en què dansa, teatre, música i noves tecnologies es combinen per oferir un trencaclosques màgic, en el qual tot és possible. Prenent com a punt de partida l’estimulant treball de l’artista nord-americà Sol Lewitt, es transforma una gegant paret blanca en un espai ple de color.

Laia s’ocupa d’esborrar qualsevol taca que apareix a la seva gran paret blanca. Quan Dot arriba, ella no s’imagina tot el que pot succeir. Amb una mica de màgia i molta imaginació, Dot i Laia emprendran un viatge a través de la música i el color. Només han d’unir els punts perquè comenci l’aventura.

DOT és una tendra i màgica història, que pretén estimular i fer gaudir els infants amb la seva bellesa plàstica i poètica. La companyia Maduixa Teatre neix l’any 2004 amb la vocació de fer arribar el teatre a un públic ampli i plural. Amb els seus treballs, pretén investigar nous llenguatges i descobrir noves formes d’explicar històries, que connecten amb l’univers infantil i que, de manera lúdica, aproximen els més menuts al món del teatre i la dansa.

DOT obté el Premi Feten 2014 (Fira Europea d’Arts Escèniques per a nens i nenes de Gijón) al millor espectacle.

 

dot

NOVEMBRE

TERRASSA - Auditori Municipal - 18, 19, 20, 21