DE BRACET

De bracet és un espectacle basat en la poesia que autors catalans actuals han adreçat als infants. Samfaina de colors ha musicat aquest repertori i l’interpreta i l’ofereix a l’escenari amb l’ajuda de diversos elements escènics: objectes, titelles, vestuari,... Aquesta audició musical aposta per la poesia, perquè forma part d’un substrat cultural que aporta vocabulari, experiència, enriquiment,...

La guitarra, en mans del propi autor de la música, el Xavi, i l’extraordinària veu de la Mirna, tots dos amb un rigor i una professionalitat difícils de trobar en els espectacles per a infants, aconsegueixen un espectacle que té la mida justa per educar, tot divertint i fent volar la imaginació.

L’escenari ple de llibres, la guitarra i les veus… el pollet canta blues, al gegant ningú l’entén, el número 4 enveja el 3, el rellotge que balla i balla, la fada encantadora, la baralla de la cullera i la forquilla, la vaca divertida, la nina descolorida, les bombolles de sabó… Van de bracet música i poesia i per a fer-ho més rodó es fan cançó!

De bracet és un espectacle per a fer estimar la poesia a tots els infants. Sense estridències, senzill i imaginatiu, té la capacitat de comunicar sentiments. I tot gràcies a una posada en escena sòbria i acurada, a unes cançons boniques i de qualitat i a uns intèrprets de primera fila. Lola Casas, poeta, 14 de març de 2009.

 

de bracet

FEBRER

TERRASSA - Centre Cultural - 25, 26
RUBÍ - La Sala - 27