CIRC CABARET ARMANDO RISSOTTO

Armando Rissotto, un vellet sensible i cuiner, fart de ser la riota dels seus companys de cuina, decideix crear el seu propi menú en el món de l’espectacle. Així, per donar un toc original al seu espectacle de varietats, decideix presentar-lo com si fos la carta d’un menú exquisit.

Els artistes que desfilen per la pista són els ingredients adequats per a la creació d’aquest menú tan especial, elaborat amb les millors estrelles del moment i que ens aporta un gran poder energètic i ens allibera de les toxines de la rutina diària, deixant-nos una sensació de benestar i felicitat.

Monociclistes, trapezistes, vedets, il·lusionistes i fins i tot dracs màgics (com en Puff) faran que us en llepeu els dits. En aquest circ els titelles respiren i encara més!, són capaços de realitzar fins a quatre moviments en l’aire i fins i tot tocar la guitarra! El ritme de l’espectacle passa de tranquil, a animós, trepidant ma non troppo, allegreto, relaxant, sempre marcat pel caràcter i energia de cada un dels seus protagonistes. Seguint la línia de treball de Txo Titelles, Circ Cabaret Armando Rissotto està farcit d’invents i mecanismes, barrejats amb tendresa, màgia i poesia.

Millor espectacle de titelles FETEN, 2009.

circ cabaret

ABRIL

TERRASSA - Centre Cultural - 29
RUBÍ - La Sala - 30