THE BEATLES

Aquesta audició pretén fer un recorregut per la història dels Beatles a través de les seves cançons. Es parla de la influència que van tenir sobre els joves d’aquella època, tan amb la seva música com en el seu estil de vestir. Mitjançant un repertori que inclou algunes de les cançons més conegudes dels Beatles, aproparem el jove a les característiques tècniques de la veu: les diferents tessitures, tonalitats, timbre, efectes (glissando, vibrato, dinàmics), colors de veu, falsets... També es parlarà de la veu com a instrument musical i dels diferents tipus d’harmonia vocal: l’uníson, primera veu, segona veu i tercera veu.

El repertori està format per algunes de les cançons més conegudes dels Beatles, que han estat triades per la seva riquesa musical i vocal i per la seva varietat de recursos.

El grup Bat” Audicions Musicals es va consolidar l’any 1987 i va destacar en la seva tasca pedagògica i divulgativa de la música, portant a terme concerts i audicions per tot Catalunya, Andorra i l’Estat espanyol.

Musicalment, els components del grup Beat· les van recuperar la millor tradició del rock and roll, però alhora van ser capaços d’obrir nous camins, i sintonitzar amb els senti· ments d’una dècada de canvis trepidants.

 

The Beatles

MARÇ

TERRASSA - Centre Cultural - 26
SABADELL - CC Can Rull - 27

ABRIL
RUBí - La Sala - 15