ADIÓS BIENVENIDA

Adiós Bienvenida ens parla dels cicles de la vida, de la necessitat que s’acabin les coses perquè en tornin a començar de noves. És un muntatge encantador, un deliciós moment de poesia, nostàlgia i tendresa sobre algú que s’aferra tant a les coses i a les persones que no sap dir adéu.

Tots els diumenges, la taula de Bienvenida s’omple de mariners i pescadors que van a gaudir de les millors sardines del port. Una gran taula sense estovalles i amb olor de peix, una taula on es permet escriure com si fos un gran llibre obert... De la mar a la taula, de la taula al mar...la vida passa en un cicle continu, com el peix que es mossega la cua, entre cançons de taverna i records, i amb una senzillesa lluminosa.

De la mà de Mimaia Teatro, en signen el protagonisme Dora Cantero, titellaire que va formar part de Periferia Teatro, una de les veus més boniques en el món dels titelles, que enamora, bressolant el so entre paraules que ens parlen de vida, i Mina Trapp, titellaire i músic, que toca qualsevol instrument que la faci somniar, flauta i clarinet, guitarra i violí, acordió,...

Drac d’Or de dramatúrgia, Fira de Titelles de Lleida, 2014, per la seva gramàtica multidisciplinària, que engloba diferents tècniques expressives i diferents sensibilitats interpretatives; Premi FETEN 2013, a l’es· pectacle revelació; Premi del Jurat de nens del Festíteres 2013, al millor espectacle.

 

adiós bienvenida

 

GENER

TERRASSA - Auditori Municipal - 22, 23
RUBÍ - La Sala - 21